Det kræver meget mere at skabe et godt fagligt arrangement end bare at bestille et lokale og noget kaffe.

Det ved alle, der har prøvet at planlægge et møde eller en konference. Uden tidligere erfaring kan det virke uoverskueligt at få et overblik over planlægningsprocessen, og det er ikke altid logisk, hvor man skal starte, og hvad man skal huske undervejs.

ConferenceCare har mange års erfaring med planlægning og afvikling af møder, konferencer og andre faglige arrangementer. Vi har hjulpet kunder fra medicinalindustrien, styrelser, ministerier, foreninger, patientorganisationer og virksomheder – og vi kan også hjælpe dig!

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til mødeplanlægningen på grund af tidsmangel eller midlertidig mangel på ressourcer. Vi har mulighed for at rykke ud til jer, blive en del af jeres team og hjælpe med planlægningen af møder og konferencer, indtil I igen har tid og ressourcer til at køre det videre selv.

Sidst men ikke mindst, hjælper vi dig, der har mange års erfaring indenfor mødeplanlægning, men gerne vil opdateres på nye mødeteknologier, mødekoncepter, metoder til deltagerinvolvering og meget mere.

Uanset om du har masser af erfaring indenfor mødeplanlægning eller ingen, om du har brug for rådgivning eller den fulde pakke, hvor vi planlægger og afvikler mødet for dig – så står vi klar til at hjælpe dig!

Hvordan foregår det?

Når du ringer til os, starter vi altid med at afklare dine behov.

Hvad skal du have hjælp til? Et par timers rådgivning omkring en specifik del af dit møde eller måske hele projektledelsen af et arrangement? Måske noget midt i mellem?

Når vi har afklaret dine behov, sender vi dig et uforpligtende tilbud med en definering af opgaverne og prisen.

Hvis du vælger at takke ja til tilbuddet, så tager vi typisk et opstartsmøde, hvor vi taler om den videre proces og dine forventninger og ønsker til arrangementet.

Derefter kan du læne dig tilbage, mens vi hjælper dig med at skabe et succesfuldt arrangement.

Hvorfor skal du vælge ConferenceCare?

  • Vi er specialister i konferencer. Vi arbejder dagligt med rådgivning, projektledelse og digitale løsninger, og vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker.
  • Vi tilbyder skræddersyede løsninger. Fra rådgivning på timebasis til full-service-løsninger, hvor vi varetager hele processen.
  • I får gavn af vores netværk af gode leverandører. Vi er både forhandlingsvante og kvalitetsbevidste.
  • I får hjælp til både budgetlægning og momsudfordringer.
  • I sparer tid, da vi håndterer hele processen før, under og efter jeres konference.
  • Vi hjælper jer med idé- og kvalitetsoptimering.
  • Vi har fokus på arrangementets værdi, og vi hjælper jer med at måle på udbyttet.

Kontakt os allerede i dag – så starter vi dialogen.

Send os en mail eller en besked via kontaktformularen herunder. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Kontakt ConferenceCare