Digitale løsninger giver både deltagere og arrangør helt nye muligheder

Digitale løsninger styrker kommunikationen på konferencen – og deltagerne forventer det

Smartphones har revolutioneret mulighederne for at styre dialogen med deltagerne før, under og efter en konference. Vær nærværende, skab dialog og involvering, samt lev op til deltagernes krav. Sørg for at deltagerne har deltagerliste, program, programændringer m.m. lige ved hånden. Digitale løsninger sikrer desuden, at I kommer tættere på deltagerne, fordi I kan kommunikere direkte med deltagerne og skabe dialog lige meget, hvor de befinder sig.

ConferenceCare har speciale i:

 • Optimal indsamling og brug af data
 • Dialog og involvering
 • Direkte kommunikation, før, under og efter konferencen
 • Digitale evalueringer
 • Rapporter.

Digitale dialog kan ændre deltagernes oplevelse af en konference markant, hvis de får oplevelsen af at få de rette informationer og materialer til rette tid. Samtidig giver det jer en unik platform for værdifuld opsamling af data.

Trippus – 6 fordele, I ikke vil gå glip af!

ConferenceCare står bag udviklingen af Trippus – et komplet registreringssystem af alle deltagere, som sparer jer tid og ressourcer i forbindelse med logistikken. Samtidig sikrer Trippus en effektiv dialog med den enkelte deltager.

Kort sagt:

I får hurtigt og nemt overblik over deltagerne og kan kommunikere direkte både før og under konferencen. Efterfølgende har i langt nemmere ved at lave evalueringer og skabe dialog, fordi I allerede har fået deltagernes accept.

Trippus har disse fordele:

 • Sikrer hurtig og nem tilmelding
 • Håndterer arrangementer og deltagere via et komplet registreringssystem
 • Giver deltagerne informationer via mobilen, når der er brug for dem. Det gælder både praktiske oplysninger, program, deltagerlister, vejbeskrivelser, hotelbookning, vigtig information m.m.
 • Involverer deltagerne undervejs – lad deltagerne stille spørgsmål til keynote speaker via mobilen eller lav spørgeskema lige efter arrangementet (giver ofte større svarprocent)
 • Kan lave et professionelt match af deltagere
 • Rapporterer tilbage til jer, så I får samlet alle vigtige data op. Blandt andet kan I eksportere alle oplysningerne til Excel.

Få mere at vide om mulighederne i Trippus

Læs mere her
ConferenceCare

Rådgivning

Har du brug for et ideoplæg, som kan danne ramme om din næste konference? Eller har du brug for sparring omkring det helt rigtige mødested, foredragsholdere, eller deltagerinvolvering? Conferencecares mødeeksperter står klar til at rådgive dig om alt fra mødedesign til det faglige program.

Læs mere
ConferenceCare

Projektledelse

Styr jeres konference direkte i mål og få størst muligt udbytte. Baseret på jeres mål og succeskriterier hjælper vi jer med både planlægning, afholdelse og evaluering af jeres næste konference.

Læs mere