[cc_header img=”16622″ icon=”15962″ text=”Case: Konference med 650 deltagere i madrid”]

Hvem: Patientorganisation med hovedsæde i Schweiz (kunden ønsker at være anonym. Kontakt ConferenceCare for flere oplysninger)

Hvor: Madrid, Spanien

Hvor mange deltagere: 650 personer (deltagere inkl. ledsagere)

En patientorganisation med hovedsæde i Schweiz skulle afholde deres årlige konference med 650 deltagere i enten Europa eller USA. Opgaven var ikke stor nok til, at de kunne ansætte en ekstra person, men omvendt var den for stor til, at de selv kunne løfte den.

Rådgivning og projektledelse fra A-Z

ConferenceCare var til stede under hele konferencen i Madrid og håndterede alt det praktiske både før, under og efter konferencen:  Fra udvælgelse af venue, kontraktforhandling med konferencehotellet og deltagertilmeldinger fra hele verden, til håndtering af udenlandsk moms og betaling af samtlige fakturaer fra danske og udenlandske leverandører.

En udfordring under selve konferencen var, at hotellet lige var blevet renoveret og derfor ikke leverede det lovede produkt. ConferenceCare sørgede for at alt foregik uden at kunden mærkede ”problemerne”, og at alle havde en god konference og en god oplevelse.

Takket være samarbejdet med ConferenceCare havde kunden mulighed for at have fokus på at indtage værtsrollen og koncentrere sig om programmet og det overordnede faglige indhold.

Trippus gav overblikket

Patientorganisationen er fast kunde hos ConferenceCare, og de var meget tilfredse med hele forløbet. De benytter altid det digitale eventsystem Trippus, som ConferenceCare har agentur på i Danmark. Systemet gør det nemt og overskueligt at håndtere alle de forskellige landes tilmeldinger i den valuta, de ønsker.

ConferenceCare hjælper med både store og mindre opgaver og fungerer som en form for sekretariat, da vores samarbejde med kunden beror på gensidig respekt og forståelse for hinandens kompetencer.


Se flere cases her.

ConferenceCare har hjulpet både medicinalindustrien, styrelser, ministerier, foreninger, patientorganisationer, virksomheder og vi kan også hjælpe dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende møde.