[cc_header img=”16630″ icon=”15962″ text=”Case: Kforum”]

K-netværk for eventudviklere (fagligt netværk) 2016-2017

Kforum ønskede en person med mange års erfaring fra konference- og eventbranchen, og med gode formidlingsevner og undervisningserfaring, til at varetage rollen som medfacilitator på møderne i K-netværket for eventudviklere. Valget faldt på Mette Fisker, CEO i ConferenceCare.

Behovsafdækning og undervisning

Sammen med kunden og deltagerne identificerede Mette Fisker de behov og udfordringer, som deltagerne i netværket gerne ville have input til og sparring på. På den baggrund blev emnerne til netværksmøderne valgt. Mette underviser selv på møderne og trækker på sit netværk i det omfang, hun ikke selv har ekspertise inden for området.

Mette er enormt professionel og dygtig, og jeg nyder at drive netværket i samarbejde med en så skarp, positiv og erfaren fagkvinde. Mettes viden og erfaring er med til at give netværket den faglige tyngde, som medlemmerne forventer – og krydret med Mettes gode energi og evne til at inddrage og engagere er udbyttet af møderne sikret. Hver gang.
Karen Lillelund Knudsen, kursus- og netværksleder, Kforum


Se flere cases her

ConferenceCare har hjulpet både medicinalindustrien, styrelser, ministerier, foreninger, patientorganisationer, virksomheder og vi kan også hjælpe dig. Kontakt os i dag for et uforpligtende møde