Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Sharing is caring. Vi har mange års erfaring med møder og konferencer, og den erfaring vil vi gerne dele med dig.
Vi afholder derfor en række gratis arrangementer for dig, der gerne vil styrke dine kompetencer indenfor planlægning af møder, konferencer og events.
Læs mere og tilmeld dig herunder. Vi glæder os til at se dig!

Begivenheder Liste Navigation

august 2017

Walk The Future Conference

18. august @ 8:00 - 10:00
ConferenceCare, Brogårdsvej 22
Gentofte, Danmark

For alle der er interesseret i og har en mening om fremtidens konferencer. Tid: Fredag d. 18. august kl. 08.00 - 10.00 Mødested: ConferenceCare, Brogårdsvej 22, 2820 Gentofte. Program: Networking gåtur rundt om Gentofte Sø (der er 2,7 km rundt om søen og vi går 2 gange rundt)  

Læs mere »

Den Digitale ABC – Effektiv kommunikation

23. august @ 14:00
ConferenceCare, Brogårdsvej 22
Gentofte, Danmark

Den Digitale ABC - Effektiv kommunikation Konferencer handler om mennesker der mødes. I dialogen opstår noget magisk. Som arrangør er det vigtig, at du bruger værktøjer, der letter dialogen. Dine deltagere har allerede et fantastisk værktøj i lommen - deres mobiltelefon! Med en mobil i hånden åbner der sig et væld af muligheder. Den letter administrationen, gør det let at kommunikere på tværs af grupperinger og gavner miljøet, da du sparer på papiret. Mobilen åbner op for dialog både før,…

Læs mere »
september 2017

Den Digitale ABC – Få fokus på din digitale registrering

20. september @ 14:00
ConferenceCare, Brogårdsvej 22
Gentofte, Danmark

Det første indtryk er altid vigtigt – også når du ankommer til et møde eller en konference. Registreringen skal være hurtig og effektiv og give deltagerne en god start. På denne workshop kan du styrke dine kompetencer indenfor digital registrering og blive i stand til at designe navneskilte, der understøtter dit arrangements formål.

Læs mere »
+ Export Events